Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


TERITORIAL DIVISI SAKA FEDERASI RUSIA rusia Federation dumadi subjek


Federasi rusia dumadi subjek: rong puluh-loro sovyèt, sangang krais (wilayah), patang puluh-enem oblasts (provinsi), telung federal kutha-kutha, siji otonomi oblast, papat otonomi okrugs (otonomi kecamatan)Wilayah lan kapasitas ekonomi saka mayoritas saka konstituensi wilayah rusia sing iso dibandhingke karo tartamtu tengah-ukuran negara-negara Eropah. Federasi rusia wis dipérang dadi municipal tatanan nggabungke negara lan lokal governance duwe dening negara lan lokal pemerintah. Pamaréntah Federal iku dumadi saka telung cabang legislative (panguwasa paling dhuwur kang bicameral Majelis Federal Rusia dumadi saka Negara Duma (house ngisor) lan Federation Council (house ndhuwur), eksekutif lan pengadilan. subjek Federal wis lokal regional legislatif lan eksekutif cabang panguwasa. Bupati sing eksekutif pangareping ing sambetaken kaliyan èntitas saka Federasi.