Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Rusia wis sederhana prosedur nggayuh kewarganegaraan kanggo Ukrainians - Rusia news dina iki


Negara Duma diadopsi a bill sing netepake sederhana prosedur kanggo nggayuh kewarganegaraan lan ijin panggonan kanggo UkrainiansIku uga ngijini sampeyan kanggo mbatalake kaputusan ing disualekno saka rusia kewarganegaraan didakwo saka terrorism lan extremism, lan maringi pirso prosedur kanggo sumpah saka kewarganegaraan. Ing saiki aturan sawetara saka syarat kanggo bangsa negara manca lan stateless pengarepan kanggo diwenehi rusia kewarganegaraan. Salah siji saka wong-wong mau kewajiban kanggo mirsani Konstitusi lan aturan saka Federasi rusia. Kaputusan ing disualekno saka kewarganegaraan saka Federasi rusia punika subyek kanggo pembatalan yen pelamar wis presented dokumen palsu utawa temenan data palsu, kang bakal dikonfirmasi ing pengadilan. Bill netepake komunikasi informasi palsu bisa penyalahgunaan dening wong saka kewajiban kanggo tundhuk karo rusia aturan, yen tujuan disualekno saka warga negara iki aktivitas marang supaya sah miturut ukum saka Federasi rusia. Iku nuduhake nglakoni angkara preparation lan ngupados angkara saka teroris utawa extremist. Nalika ing meksa ukara pengadilan kanggo nglakoni kadurjanan iki bakal dadi latar kanggo pembatalan saka kaputusan ing disualekno saka kewarganegaraan.

Nanging, iku iki nyatet sing pembatalan saka pancasan ing amal rusia kewarganegaraan kanggo sing didakwo saka terrorism lan extremism bakal ora aplikasi kanggo pasangan bojo lan anak saka nerak. Ing teks sumpah saka awal juni, tim deputies, ing mburi diprodhuksi document sing iki didhukung dening pemimpin saka kabeh fraksi."Aku (jeneng lengkap) tanpo pekso lan sengaja njupuk kewarganegaraan saka Federasi rusia aku sumpah kanggo ngormati Konstitusi lan aturan saka Federasi rusia, hak-hak lan kabebasan-kabebasan saka sawijining warga, kanggo nindakake pakaryan warga saka Federasi rusia kanggo entuk manfaat saka negara lan masyarakat kanggo nglindhungi kebebasan lan kamardikan saka Federasi rusia, dadi manut kanggo Rusia, kanggo ngormati budaya, sajarah lan tradhisi", ngandika ing teks sumpah. Passport saka warga saka Federasi rusia bakal ditanggepi langsung sawise njupuk sumpah Bill stipulates yen prosedur njupuk sumpah saka kewarganegaraan saka Federasi rusia bakal diatur dening keputusan presiden.

Uga, bill pirso pranata sing menakake proses nggayuh kewarganegaraan lan ijin panggonan ing rusia Federation kanggo Ukrainians. Sadurungé, ing deputies saka negara Duma diterangno sing ukrainia warga pengarepan kanggo mratobat saka pratingkahé kewarganegaraan negara iki lan kanggo ndarbeni kewarganegaraan saka Federasi rusia, ana kangelan karo nggayuh dokumen perlu saka panguwasa wewenang saka Ukraina nyantosakaké sing aplikasi kanggo waiver ana ukrainia kewarganegaraan. Kanggo mutusake masalah masalah iki lan wis dikembangaké cocog amandemen Menehi sing warga saka Ukraina pengarepan kanggo njupuk kewarganegaraan saka Federasi rusia, mlebu statement renouncing ukrainia kewarganegaraan, document ditanggepi dening notaris, siji salinan tetep ing layanan migration saka Federasi rusia, kapindho dadi kanggo Ukraina, ngandika kepala Duma Komite ing aturan Pavel Krasheninnikov. Ngandika yen statement kuwi bakal bisa kanggo ngganti certificate, kang sadurunge wis diwenehi ing sah badan Ukraina. Prosedur padha wis foreseen kanggo Ukrainians pengarepan kanggo diwenehi ijin panggonan ing rusia Federation.