Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Rusia, Pusaka Hukum Pembaharuan


Presiden Vladimir Putin dina ditekan pentinge saka adoption dening Majelis Federal katelu bagéan saka Civil Code, kang isine hak pusaka. Iki landmark ing panyiapan saka sipil aturan lan langkah penting ing angger-angger saka hubungan antarane negara, individu lan ekonomi

Iku prakara ekonomi lan sosial wigati amarga ndhuwur kabeh iku nemtokake pusaka aturan lan mbusak macem-macem birokrasi alangan, Putin ngandika. Aturan ing sadurungé Sipil Kode padha ora ana maneh cocok kanggo kaping Padha nyebabake konflik antarane sederek liwat pusaka hak-hak lan diparingi munggah kanggo resmi abuses.

Hukum anyar, presiden terus, menehi individu warga total ingatase hak bebas kanggo mbuwang saka properti lan arep sing olèh warisan apa. Nomer saka wong layak kanggo inheritances wis tambah, lan hukum anyar sakbenere aturan metu transfer property kanggo negara. Hukum mlaku nglindhungi hak-hak sarate pewarise - bocah cilik, sawetara kategori gumantung lan wong tukang bisa, lan yakuwi kanggo mungkasi unscrupulous penipuan hukum pusaka, Putin ditekan. Introduksi saka katelu bagéan saka Sipil Kode banyu ing dalan kanggo legislative framework kanggo pribadi, presiden ngandika. Wong kang kepinginan alam kanggo bequeath asil kang urip prestasi kang katurunan wis mesthi wis lan bakal tetep kuat nyurung kanggo kasil karya lan entuk lan mbangun munggah movable lan tangguh aset. Iki landmark ing consolidation saka basis hukum negara lan menyang nggayuh hak individu. Kita aturan saiki tawaran karo masalah kang wis kerep diselehake individu ing bingung - carane kanggo dibagi antarane pewarise plot saka tanah, ngarep, real estate liyane, celengan bank lan kapentingan bisnis, presiden ngandika.