Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Madegaken Bisnis ing Rusia - Wiwitan-up ing Rusia, Formulir Legal Penggabungan - Russian Pokrol


Panganggo bisa bakal digawe ing awis utawa ing-jenis

Milih jinis entitas legal kanggo ndhaftar iku salah siji saka sing paling penting orane tumrap sekolah sadurunge janji bisnis kegiatan ing RusiaJinis legal ngarsane bakal pengaruhe kabeh kegiatan, kalebu financial lan tax reporting, adat lan itungan kontrol. Mulane, investor kudu mbayar manungsa waé khusus kanggo nentokake cocok perusahaan wangun kang bakal bantuan wong entuk gol nalika patemon kabeh syarat legal. Ing tata cara kanggo madegaken perusahaan ing Rusia sing cukup uga-dikembangaké lan sing diatur dening RF Sipil Kode lan tambahan RF hukum.

Peserta simpenan lan winates hukuman perusahaan sing formulir sing paling kerep digunakake dening investor manca kanggo ngetik pasar rusia lan sing dideleng ing ngisor iki.

Winates hukuman perusahaan (hereinafter LLC) wis dikenali minangka perusahaan diadegaké dening siji utawa luwih wong, sing wis sah capital wis dipérang dadi partisipasi kapentingan, ukuran kang dipunatur dening founding dokumen. Peserta saka LLC ora metokake hukuman dening sawijining kewajiban nanging metokake resiko saka losses disambungake karo companys kegiatan ing biaya saka panganggo padha wis digawe. Lan LLC bisa didegaké dening salah siji wong utawa klompok wong, utawa rusia utawa perusahaan manca. Yen nomer ngluwihi, banjur LLC punika subyek kanggo reorganisasi menyang Mbukak JSC ing taun. Ing daluwarsa istilah iki, yen nomer peserta wis ora wis suda, iku bakal liquidated ing pengadilan kaputusan. Perusahaan ora bisa sawijine peserta liyane bisnis association dumadi saka siji entitas (individu utawa entitas legal). Minimal sah ibukutha uga ora kurang saka RUR, (kira-kira dolar) lan ing paling sèket persen saka ibukutha kudu mbayar ing sadurunge companys gratis. Ing umum peserta patemon paling dhuwur awak governing sing ndadekake kabeh pancasan dhasar kanggo ngatur lan ngramut companys kegiatan ekonomi. Yen saham niat kanggo ngedol nuduhake sawijining bagean ing ibukutha nuduhake, dadi pemegang saham bakal duwe kanggo njaluk protokol iki diproses karo notaris, bebarengan karo sakteruse pendhaftaran karo panguwasa tax. Papan Direktur, kang ngawasi umum companys kegiatan. Ing ngarsane saka awak iki ora dibutuhake Tatanan saka Dewan Direksi wis pemegang saham sukarela expression saka bakal kanggo ngleksanakake tambahan kontrol liwat perusahaan. Eksekutif awak (biasane direktur umum utawa ngatur perusahaan). Fungsi utama saka eksekutif awak manajemen grafik saka perusahaan.

Saliyane kanggo kang tanggung jawab kanggo companys shareholders, sawijine eksekutif awak wis pidana lan administratif tanggung jawab sadurunge negara.

Kontrol langsung saka perusahaan rusia wis klempakan karo wong siji - direktur umum. Iku ora kurang penting sing ana dateng ing wong diangkat kanggo kirim direktur umum lan joint stock company (JSC) perusahaan, sing sah capital wis dipérang dadi pesti nomer enggo bareng nduweni JSC (saham) ora metokake hukuman kanggo sawijining kewajiban, nanging apa nampa risiko melu karo losses disambungake menyang JSCs kegiatan ing nilai saka enggo bareng.

Nomer winates saka pemegang saham, kang ora bisa ngluwihi

Pendhaftaran ing nerbitake enggo bareng lan salajengipun key laporan kanggo Federal Pasar Financial Layanan prentah. Ana rong jinis saka JSCs: Advertisement saka enggo bareng occurs tanpa persetujuan sadurunge shareholders, kalebu ing pasar sekuritase, loro ing njaba wilayah saka Federasi rusia. Yen ora, perusahaan punika subyek kanggo reorganisasi Mbukak menyang Joint Stock Company ing siji taun annd struktur manajemen saka JSC iku padha menyang struktur manajemen saka LLC. Loro mbukak lan ditutup JSCs sing kapekso kanggo duwe loro governing badan: Umum Patemon Shareholders lan Eksekutif Awak. Ing OJSC karo liwat sèket shareholders kudu duwe Dewan Direksi utawa Dewan Pengawas. Ing kontras kanggo Dewan Direksi ing LLC, nomer saka masalah related kanggo umum patemon shareholders bisa ditransfer kanggo panguwasa saka dewan direksi saka JSC. Salajengipun, JSC kudu tahunan ngalami profesional njaba audit kanggo ngontrol lan disetujoni saka sawijining taunan laporan keuangan. Cabang lan wakil kantor manca legal èntitas sing ora dianggep dadi rusia èntitas legal, nanging badan makili kapentingan manca legal entitas karo markas ing negara liyane.

Tabel ing ngisor iki menehi comparison saka loro formulir: kantor wakil iku bagean-bagean saka manca legal entitas kang nggantosi companys (headquarters) kapentingan ing Rusia lan ora bisa nggarap kegiatan komersial.

Tujuan utama saka madegake wakil kantor marketing riset kanggo rusia pasar lan promosi komersial hubungan antarane sirah perusahaan lan perusahaan rusia. Istilah kanggo kang kantor wakil bisa nyiyapake maksimum telung taun, karo tengen extension. Istilah kanggo kang kantor wakil bisa nyetel munggah nganti limang taun, karo tengen extension. Negara ragad gumantung ing panguwasa Ing struktur manajemen saka wakil utawa kantor cabang dituduhake dening eksekutif awak ing wong saka sirah saka cabang utawa kantor wakil. Ing sirah saka bagean-bagean saka manca entitas legal tumindak ing basis saka Daya saka Agung ditanggepi dening manca entitas legal. Perusahaan manca dhewe nemtokake Kepala katrangan saka panguwasa. Perusahaan manca uga ing sembarang wektu njabut daya saka agung lan nransfer menyang liyane entitas. Sawise wangun legal ngarsane milih, prosedur kanggo negara pendhaftaran kudu miwiti.

Ing sesuai karo Hukum Federal"Ing Negara Pendhaftaran saka Èntitas Legal"pendhaftaran wis dileksanakake dening panguwasa tax sing file dokumen karo Ndadekake Register Negara ing limang dina (panguwasa tax ing Moscow - pitung dina).

Nalika sampeyan ndhaftar rusia entitas legal, salah siji saka pemegang saham kudu ngirim dokumentasi ing wong. Wong sah kanggo mlebu ing aplikasi lan ngirim dokumen diarani minangka Pelamar. Yen saham ing perusahaan, banjur direktur perusahaan ing pitakonan tumindak minangka Pelamar. Yen pelamar ora bisa rawuh panguwasa umum kanggo pendhaftaran, dokumen uga bakal dikirim dening mail. Ing kasus iki, kedhaftar dokumen bakal dikirim menyang nyatakake alamat legal entitas kang digawe. Sesampunipun, tata cara ing ngisor iki kudu rampung: - Nggayuh sertifikat pendhaftaran karo non-budgetary dana (Dana Pensiun, Wajib Medical Insurance Dana lan Dana Sosial Keamanan) - Ing cilik saka madegake JSC, sekuritase jeksa agung bisa ngetokake kudu kadhaftar karo Federal Layanan kanggo Pasar Financial saka Federasi rusia. Ing deadline kanggo gratis saka rusia legal entitas gumantung ing legal sawijining wangun pengaturan. Kanggo LLC - minggu, kanggo JSC - minggu siji sasi kanggo ndhaftar ing jeksa agung bisa ngetokake saka enggo bareng. Ragad saka rubles wis applied nalika ndhaptar rusia èntitas legal.

Ragad kanggo ndhaptar enggo bareng gumantung ing jinis saka enggo bareng.

Cabang lan wakil kantor uga kudu accredited karo negara badan sah kanggo grant kuwi akreditasi. Biasane, iki panguwasa kalebu Negara Pendhaftaran Kamar ing Departemen Kehakiman saka Federasi rusia, Chamber of Commerce lan Industri lan macem-macem Ministries saka Rusia. Contone, yen perusahaan wis melu ing pendidikan kegiatan, wakil utawa kantor cabang bisa dadi accredited karo Mentri Pendidikan. Kanggo netepake perusahaan, manca investor wis nyiyapake dhaftar lengkap dokumen sing dibutuhaké déning hukum rusia. Kabeh dokumen saka negara asal saka manca legal entitas kudu notarized lan apostilled lan notarized terjemahan menyang rusia kudu diwenehake. Ing deadline kanggo ndhaptar wakil kantor cabang manca entitas njupuk siji kanggo rong sasi, gumantung ing nggunakake expedited akreditasi tata cara karo panguwasa tanggung jawab kanggo nerbitake ijin kanggo mbukak wakil kantor-kantor cabang. Karo regards kanggo abovementioned periode pendhaftaran, pendhaftaran saka JSC bakal njupuk siji sasi karo FFMS.

Ing deadline kanggo ndhaptar wakil kantor cabang manca entitas njupuk siji kanggo rong sasi, gumantung ing nggunakake expedited akreditasi tata cara karo panguwasa tanggung jawab kanggo nerbitake ijin kanggo mbukak wakil kantor-kantor cabang.

Disclaimer: Nalika saben gaweyan wis digawe kanggo mesthekake akurasi iki publikasi, iku ora dimaksudaké kanggo nyedhiyani legal saran minangka individu kahanan bakal beda-beda lan kudu rembugan karo pakar lan utawa pengacara.