Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Luwih Rusia seneng pengangguran keuntungan kanggo apa - Rusia Ngluwihi


Lan generasi lawas iku ora ngengkel kanggo bisa salah siji

Malah sanadyan nomer kasedhiya lowongan ing negara ngluwihi nomer nganggur deningtimes, akeh wong enom ing Rusia seneng njupuk keuntungan tinimbang apa. Notabene gaya biasane katon nandhang sungkowo ing wilayah ngendi iku bisa kanggo subsist ing pengangguran keuntungan. Taun iki, rusia colleges ngenalaken entri anyar ing employment statistik laporan: wegah kanggo karya. Akeh lulusan, sawise nampa certificate saka pendidikan sing luwih dhuwur, ora malah nyoba kebangkrutan proyek, nanging langsung dumunung ing ngarep, milih urip nganggur lan ora nggawe usaha kanggo nemokake metu yen pasar pegawe perlu wong-wong mau. Saratov wilayah penduduk Svetlana Savelyev, marang Novae Investee sing ngeculaké ditampa pengangguran keuntungan kanggo meh nem sasi wis: iku banget angel kanggo tanah dhuwur-mbayar proyek: sampeyan kudu sambungan apik lan kenalan. Aku ora njupuk munggah proyek kanggo, kanggo, lancel (watara as - dolar) saben sasi.

Iku akeh luwih mupangati kanggo tarik entuk manfaat nalika tetep ngarep.

Maksimum pengangguran entuk manfaat ndadekake up, lancel (watara as) kang bandingke kanggo tingkat upah ing akeh sektor. Susah, iku jenis saka baris bisnis kanggo wilayah karo kurang gaji saben: wong kathah kanggo seneng keuntungan pengangguran kanggo kang unoccupied kanggo digunakake kanggo rada luwih bayaran, Rosinsky Gazeta dipetik partner Tax Inspektur perusahaan Dmitry Lipitor minangka ngandika. Nanging, lagi durung kanggo mbuktekaken sing padha ora bisa golek proyek ie padha perlu kanggo gawé dokumen nuduhake yen pelamar wis ditolak dening sawetara juragan. Amarga ana sistem, utama panampa saka pengangguran keuntungan sing residents saka subsidi wilayah, ing ngendi iku bisa kanggo subsist iki paltry jumlah. Moscow postingan rekaman kurang tingkat pengangguran ing taun lan taun metu, kang ing ngisor iki salah siji persen.

Ewu nganggur kasil ngrampungake prosedur iki, kang nyatet

Mengkono iku ora amarga iku gampang kanggo wong kanggo njaluk dipunginaaken, nanging amarga iku mokal kanggo urip malah yen siji ndudohke maksimum pengangguran paket, assistant profesor ing departemen pegawe lan kesejahteraan hukum Kitefin Moscow Negara Hukum Academy Nikita Lyadova ngandika.

Rusia wis ilang budaya saka pegawe, anggota saka Kirov wilayah Umum Chamber Nikolai Pectin ngandika.

Sawise nondefense perusahaan padha mati ing provinsi, massa gedhe saka karyawan, kalebu highly-trampil gedhe-gedhe, ketemu piyambak jobless: wong sing wis ora dicocogake kanggo kondisi anyar paling saka wong-wong mau wis tau ditampa kasunyatan anyar. Sawetara wis dijupuk kanggo ngombé, sawetara wis kadhaftar minangka nganggur lan liya-liyane manggon dening sembrono proyek. Ahli nyatet nyebar iki disebut italia sindrom ing Rusia, ing ngendi bisa-orong warga umur telung puluh kanggo do ora pengin bisa ing asas luwih seneng kanggo nglampahi wektu ing hiburan.

Ianthe mratelakake panemume, analyst politik Ruslan Garayev, rusia negara provokes iki parasitism, amarga tinimbang nyemangati wong enom kanggo bisa, kita melu ing pasukan pegawe impor, menehi pancingan ing hiring saka wong neneko saka Asia Tengah kanggo nindakake kurang-skill proyek.

Ana kathah saka proyek ing saiki. Nanging wong-wong, utamané nom, ora pengin kanggo karya atoll. Aku ndeleng iku kabeh wektu sak rapat-rapat karo siswa. Aku pitutur marang wong-wong sing Wis kanggo mbayar nanging knthi angel sapa ngrungokake a mayoritas langsung nguripake mburi ing kula, angkatan Laut Investee dikutip hebat Dmitry Yishuv minangka ngandika. Kahanan iki katon ing kabeh sektor: nalika aku ketemu karo wong bisnis lan industrialis, padha tansah sambatan kita bisa mbayar dhuwit - dhuwit apik - nanging ana ora bisa. Wong arep nginep ing ngarep Sauntara kuwi, ing panguwasa rencana kanggo njupuk ngukur kanggo pertempuran iki sosial katergantungan. Kamentrian saka Pegawe lan Pangayoman Sosial niat kanggo matesi kesempatan kanggo jobless Rusia saya ndhaftar karo layanan employment ing supaya kanggo tarik keuntungan.

Wakil Menteri saka Pegawe lan Pangayoman Sosial Tatyana Illinova ngandika ing session saka Cpc ing Kawulo Polices ing Federation Council (house ndhuwur parlemen rusia) sing dheweke departemen planning kanggo tarik a bill kanggo mbenakake mekanisme kanggo mbayar keuntungan pengangguran.

Dheweke ngilingake sing jumlah minimal lan maksimum pengangguran paket iki tahunan tetep dening pamaréntah rusia ing, iku lan, lancel, mungguh. Regrettably, lagi cukup jumlah kurang ing kajaba iku, kita duwe unjustifiably dhowo wektu nalika wong-wong sing layak kanggo nampa keuntungan pengangguran, lan hukum panggonan ora ana watesan ing mbaleni prosedur liwat lan liwat maneh kang lagi ndhaftar, namung karo tampilan saka nampa keuntungan, dheweke nyatet. Kanggo ndhukung amandemen anyar, Tatyana Illinova nyatakake nomer lowongan in Rusia ngluwihi nomer nganggur dening. kaping ing saiki Sadurungé, Buruh Mentri Maxim Plainspoken bab kabutuhan kanggo aturan pembayaran saka pengangguran keuntungan. Langkah bakal aplikasi ora mung kanggo sing pengarepan kanggo entuk keuntungan, nanging uga kanggo pitepangan saka padha asas saka pembayaran, gumantung ing dawa saka layanan, skill lan forfeited gaji. Miturut Buruh Mentri, meh rong-thirds saka Rusia kedhaftar ing employment pusat, ngatur kanggo golek proyek anyar, lan iki indikator tansah akeh.