Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Intellectual Property Nasional Pendaptaran nyetel munggah ing Rusia


CMS wis ndhukung akeh saka klien kita ing ngembangaken kanthi cepet lan tantangan ekonomi rusia wiwit taunKita maringi pitutur loro klien internasional ing saben aspek bisnis ing Rusia, uga ngewangi rusia klien ing Eropah lan ngluwihi.

Rusia Intellectual Property Nasional Pendaptaran ("Registry") diwiwiti operasi online ing April (klik kene kanggo ngakses Pendaptaran web ing rusia).

Ing Pendaptaran iki nyetel munggah kanggo tetep cathetan saka hak properti intelektual, kalebu, kawitan lan utomo, obyek saka hak cipta lan hak related, uga minangka merek dagang, paten pepanggihan, model sarana lan industri designs. Ing Pendaptaran wis dirancang kanggo dadi efisien liya saka dealing karo infringements hak eksklusif ing Internet, uga minangka bukti kepemilikan saka hak properti intelektual. Fitur tombol Pendaptaran ngirim dadi sawijining kemampuan kanggo otomatis ngawasi potensial infringements hak cipta ing Internet lan ngirim wis nyoba kabar sing cocog situs web bab infringements hak eksklusif.

Alat iki bisa uga bantuan rightsholders kanggo nggawe marketing plans bisnis lan monetise sing intellectual property.

Ing Pendaptaran kudu migunani kanggo perusahaan sing duwe akeh obyek saka hak cipta lan hak related minangka wong sing paling ngrugekke kanggo planggaran dening pembangunan ing informasi teknologi. Kang kadhaftar karo Registry bisa mbuktekaken wontenipun saka hak cipta utawa hak related ing cilik saka musuhan. Uga, e-ngawasi solusi lan e-kabar saka infringements hak cipta kudu ngurangi biaya saka deteksi kanggo rightholders. Iki nglanggar ngawasi tegese uga kudu ngaktifake perusahaan internasional karo merek dagang kadhaptar ngenali situs sing nggunakake identifikasi tegese ilegal utawa ngedol counterfeit utawa"abu-abu"barang. Sanadyan pemilik lan administrator saka Pendaptaran komersial organisasi, panguwasa umum, kalebu Federal Layanan kanggo Properti Intelektual (Rospatent), wis didhukung idea lan tujuan nggawe Pendaptaran lan wis dadi sawijining partners. Iki tegese rightholders bisa gumantung ing umum status Pendaptaran lan nggunakake informasi minangka cocok bukti sadurunge hukum pelaksanaane agensi utawa pengadilan ing cilik saka musuhan. Wong-wong pengarepan kanggo ndarbeni hak kanggo kedhaftar intellectual property obyek bisa hubungi penulis rightholder utawa wakil liwat Pendaptaran.

Ing rightholders bakal duwe kesempatan kanggo publicly netepake prinsip sing aturan nggunakake intellectual property dening pihak katelu. Ing Registrys operasi ngirim positif impact mangsa saka hak properti intelektual pasar Rightholders sing kedhaftar nggunakake properti intelektual ing Rusia sing menehi saran kanggo: ngleksanakake ngajokaken mekanisme ing sistem ngawasi kanggo ndeteksi infringements saka hak eksklusif ing Internet.