Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Informasi kanggo rusian warga karo wong liya kewarganegaraan utawa karo tengen panggonan permanen ing manca negara


Teken uga bisa dadi certified ing bagean consular

Miturut owah-owahan ing hukum rusia, rusia warga sing minangka agustus, terus manca kewarganegaraan utawa tengen panggonan permanen ing negara liyane, kudu menawa pengiriman notifikasi panguwasa rusia iki dening oktoberAna ora perlu kanggo menawa pengiriman notifikasi FMS gegayutan visa (karya, mahasiswa, investor, wirausaha, spousal, anak, lan sapiturute) lan ijin kanggo panggonan sak wentoro ing manca negara sing ditanggepi adhedhasar kuwi visa.

Rusian warga sing manggon ing luar negeri permanen sing ngeculke saka ndhuwur kewajiban.

Permanen manggon ing luar negeri tegese wong sing wis de-kedhaftar ing Rusia lan duwe sing cocog tandha ing passport, bebarengan karo alamat departure sheet.

Ing wektu sing padha, yen rusia uripe warga luar negeri taun-babak, nanging wis ora wis de-kedhaftar ing Rusia, padha isih kudu ngirim kabar. Ing bab kanggo anak ing wolulas karo rusia kewarganegaraan, kabar kudu diajukake dening wong tuwane. Kabar kudu dikirim malah yen tuwane piyambak warga mung siji negara lan ora duwe panggonan permanen hak-hak ing manca negara. Rusian warga sing minangka agustus, duwe kewarganegaraan utawa permanen panggonan tengen ing negara liyane nanging bakal dadi luar negeri nganti wektu deadline kanggo pakaryan babagan penyimpanan file kabar kadaluarso, bisa ngajukake kabar sakcepete sawise tekan ing Rusia. Ing acara kewarganegaraan utawa permanen panggonan tengen ing macem-macem negara iki dijupuk sawise hukum lumebu menyang pasukan ing agustus, ing rusian warga kudu ngajukake kabar ing sewidak dina saka dina kang nemu ing manca kewarganegaraan utawa ditampa document ing panggonan permanen tengen ing manca negara.

Mulane, rusian warga sing ora kedhaftar ing panggonan panggonan ing Rusia sing ngeculke saka kewajiban kanggo ngajukake kabar ing nyekeli kewarganegaraan saka manca negara utawa nengen kanggo manggon ing negara liyane.

Wong kadhaptar ing alamat ing Rusia sing terus kewarganegaraan saka manca negara utawa tengen kanggo manggon ing negara liyane, kudu menawa pengiriman notifikasi panguwasa rusia iki, utawa de-ndhaftar ing panggonan panggonan ing Rusia. Yen wong wishes kanggo de-register, kang bisa ngajukake aplikasi ing wangun free karo pendhaftaran recordkeeping panguwasa, nuduhake negara kang obah. Wong iku banjur deregistered, cocok tandha digawe ing passport lan kang wis ditanggepi alamat departure sheet. A rusian warga uga bisa de-ndhaftar nalika luar negeri, dening teken wiwitan aplikasi, notarizing kang teken, nambah apostille lan noto notarized terjemahan. De-pendhaftaran wis dikonfirmasi dening perangko kang diselehake ing passport. Yen wong kang de-kedhaftar wis ing luar negeri, kang wakil dening daya saka agung bisa nyedhiyani rusian warga passport kanggo sah awak. FMS Supaya No. tanggal netepake wangun lan prosedur kanggo pakaryan babagan penyimpanan file kabar ing rusian warga nyekeli kewarganegaraan saka manca negara utawa liyane bener document nyantosakaké sing tengen kanggo permanen manggon ing negara liyane. Ngandika tumindak lan formulir saka kabar sing kasedhiya ing supaya kanggo ngajukake kabar, ing rusian warga utawa wakil perlu kanggo ngunjungi FMS wilayah awak ing panggonan kang panggonan permanen utawa kantor post ing wilayah saka Federasi rusia.

Ana kanggo ngirim kabar dening kirim saka macem-macem negara, liwat embassy utawa konsulat, dening email utawa liwat resmi situs web.

Yen rusia warga karo kewarganegaraan utawa tengen panggonan permanen ing negara liyane ora duwe permanen pendhaftaran ing wilayah saka Federasi rusia, kang kudu ngirim dokumen cocog dening kirim kanggo FMS awak ing panggonan kang nyata tetep. Kabar iku bakal diajukake ing loro salinan ing wong utawa liwat resmine wakil wakil dening daya saka agung ora bisa ngajukake kabar. Rusia passport utawa liyane ID saka wong ing wilayah rusia (diplomatis passport, layanan passport, ID (militèr ID, birth certificate) manca passport utawa liyane document nyantosakaké kapindho kewarganegaraan utawa tengen panggonan permanen ing manca negara. Nalika kabar wis diajukake, FMS utawa kantor post resmi nandheske sawijining pamukiman karo teken lan ngasilake luh-mati mlebukake kanggo wong pakaryan babagan penyimpanan file. Mangga wigati sing ora manggoni kewajiban kanggo menawa pengiriman notifikasi saka disualekno saka manca kewarganegaraan saiki entails hukuman pidana. Wong-wong sing gagal kanggo nepaki kewajiban iki ngadhepi nggoleki nganti, rubles utawa ing jumlah saka didakwo wong income kanggo nganti siji taun utawa nganti patang atus jam prentah karya. Kajaba iku, nerbitake saka timeframes kanggo pakaryan babagan penyimpanan file, pas (pepak utawa palsu) informasi entails administratif nggoleki saka limang atus kanggo ewu rubles. Disaranake ngawasi informasi saka Federal Layanan Migration saka Federasi rusia. Ing FMS situs web alamat Pokrol saka Ibukutha Layanan Legal bakal bungah kanggo njawab pitakonan panjenengan disambungake menyang prosedur kanggo pakaryan babagan penyimpanan file kabar saka dual kewarganegaraan ing St. Petersburg.