Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Collectivization - Reshaped saka rusia asal


Ing autumn saka taun, pamaréntah suda roti prices tuku

Ing April, Spartacus ballet, choreographed dening gedhe rusia master Yuri Frigorific, perdana ing Bolshoi Téater

Kanggo patang puluh, iku wis mesthi bisa kanggo téater, lan nggambarake kaunggulan lan athleticism saka Bolshoi dansa.

Peter Carl Faberge iki-donya misuwur master emas lan sirah saka House saka Faberge ing Imperial Rusia ing waning dina saka Kakaisaran rusia.

Makmur, sing padha wajib kanggo ngedol roti kanggo negara, mangsuli karo"roti serangan": padha mutusaké kanggo ngenteni nganti spring kanggo ngedol gandum, amarga ing spring prices padha kanggo tuwuh. Iki ditambahaké kanggo masalah saka potong gagal lan nyebabake sumber masalah ing akeh industri pusat.

iki ngenalaken: wong-wong padha dipeksa nyerah jumlah winates saka roti kanggo negara.

Iki privasi wis digunakake bebarengan, sawetara taun sadurunge.

Ing taun, crops gagal maneh, lan ing éwadéné saka ngukur dijupuk, paceklik bali menyang negara.

Dening, ana wis patbelas ewu farms bebarengan saka macem-macem jinis ing USSR.

Pamaréntah weruh wong-wong mau minangka luwih produktif lan luwih gampang kanggo ngontrol, supaya iku marang collectives hak istimewa: peralatan modern lan tax remissions. Madhep krisis, Stalin mutusaké kanggo consolidate kabeh individu rumah tangga menyang makmur miskin padha bungah kanggo krungu warta iki, nanging sugih sing gedhe-gedhe sing padha ora siap kanggo menehi adoh kabeh padha diduweni. Ing ora kentekan niat, wong matèni dhewe sapi lan burned lapangan dhewe. Riots diwiwiti ana kene, lan sawise kang kasim padha nguripake menyang tumindak saka teror lan sabotage, sing durung arep kanggo ngetik kolkhozes padha dianggep mungsuh public lan dipenjara, diasingaké, utawa kaleksanan.

Ternak populasi melorot kanggo setengah sawijining ukuran

Ing wektu sing padha, yen kuwi Bebarengan petani sing maca Stalins artikel Ngelu karo sukses, diterbitake ing Pravde koran ing Maret, Taun Ing taun, nalika sewidak makmur padha ing kolkhozes, Stalin dumadakan ono para warga karo artikel, kang ngritik dhewe sadurungé tumindak. Miturut artikel iki, iku salah kanggo drive wong menyang kolkhozes dening pasukan, lan supaya wong-wong wis tengen kanggo dhewe farm. twenty-siji saka makmur kiwa kolkhozes langsung, nanging ing setengah taun padha wis kanggo bali: pamaréntah ngenalaken unbearably pajak gedhe kanggo individu rumah tangga. Ing taun, ing mundhut barang utowo jasa gandum rencana muncul dadi unrealistic: akeh wilayah padha nyerah luwih roti saka padha.

Nyalahke iki pindah dhateng kulaks, sing"arep kanggo keselak pamaréntah Soviet dening bony tangan saka paceklik", minangka Pavel Postyahev, Sekretaris Tengah Komite Partai, ngandika.

Stalin dhawuh sing rencana bakal kawujud ing sembarang biaya, lan paceklik durung njupuk dawa kanggo katon. Ing Ukraina iku paling elek Kabeh asu lan cats ilang saka lurung-lurung desa.

Polisi kacarita tumindak kanibalisme lan lynching kanibal.

Nalika makmur nyoba kanggo mbukak adoh menyang ing kutha-kutha, pasukan khusus mandegake wong-wong mau. Kanggo njaluk ing paling sakepel saka gandum, makmur sneaked menyang kolkhoz kothak kanggo cut mancep kiwa sawise nugel utawa kanggo pick munggah sawetara wiji. Iku arang banget mbebayani: wong kejiret nyolong kolkhoz property padha dipenjara lan kaleksanan utawa dikunjara kanggo sepuluh taun. Ya, ingkang kasebat tumindak uga dietung minangka nyolong. Makmur disebut hukum iki"Hukum saka Telung Mancep", lan, makmur ambruk korban menyang iku, seda ing taun lan resmi koran tetep bisu bab paceklik. Nalika manca dibukak USSR, padha ketemu karo adicara lan mesem. Padha mulih njamin sing kabeh iki kabeh tengen ing Uni Soviet, lan mung Nazi propagandists bisa mikir utawa pirembagan ing cara liya. Ing taun, ing reorganisasi administratif apparatus pungkasanipun mbantu kanggo mungkasi bilai lan kanggo ngamanake ngartekno gedhe potong. Ing taun, jatah sistem ing kutha-kutha ana ical Nanging, dipeksa collectivization saklawasé numpes Soviet tetanèn, lan iku njupuk taun kanggo mulihake."Skomorokhs"padha kuna rusia strolling pemain, sing nglipur wong karo songs, nari, komik muter lan acrobatic trik. Fermented biasa ngombe, padha yougurt, ngemot bakteri sehat, kang mbantu pencernaan. Kefir kanggo dina iki tetep siji saka bahan dhasar ing rusia familys diet. Domestik kecemplung mesin ingkang ndamel benter, digunakake digunakake ing USSR, ngendi listrik iki mirah lan rahmating kaya banyu panas padha ora gampang diakses. Ing vytrezvitel ana sobering-up stasiun ing républik saka mantan USSR, uga ing sawetara negara Eropah Wétan. Dongeng Tenung Goldfish utawa Dongeng saka Nelayan lan Iwak iki digawe misuwur dening penulis rusia Alexandr Pushkin ing taun.

Oladushki sing salah siji saka rong jinis saka pancakes dikenal kanggo masakan rusia padha sing gedhe-gedhe luwih kenthel - liyane kang luwih tipis crepe-kaya blini.