Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Aturan kanggo kreta penumpang, bagasi lan tangan bagasi


Aturan kanggo kreta penumpang, bagasi, cargoand tangan bagasi dening transportasi ril sing dituduhake dening tumindak legal sing ngemot aturan prentah kanggo kabeh pelaku usaha, nduweni prasarana, senders, panampa, penumpang lan liyane individu lan èntitas legal. Aturan kanggo kreta penumpang, kargo lan gawan kanggo pribadi kabutuhan saka penumpang, liyane saka bisnis, sing diatur dening Pemerintah Federasi rusia. Padha nunjukaké item, kreta kang dilarang minangka tangan bagasi, bagasi lan kargo Prosedur kanggo gawan ing sepur saka mail montor lan prosedur kanggo transportasi saka pos item wis diatur dening federal eksekutif awakIng wektu sing padha, daya eksekutif saka transportasi sepur koordinat rasio iki karo federal badan eksekutif ing lapangan pos item lan komunikasi. Aturan dhasar saka transportasi penumpang-servicemen sing diatur dening Charter saka militèr lan khusus transportasi ril, disetujoni dening Pemerintah Rusia lan peraturan liyane tumindak. Ing wektu sing padha, terpusat transportasi khusus lan tujuan militer wis digawa metu considering safety lalu lintas, uga non-pambocoran saka rahasia negara. Penumpang sing nggunakake layanan transportasi utawa warta saka bagasi sing lagi ora related to kegiatan wirausaha seneng kabeh hak-hak kasedhiya kanggo dening rusia aturan ing pangayoman saka hak-hak konsumen. Disualekno, operasi lan pangopènan Khusus wagons kanggo narapidana lan wong ing ditahan sing diatur dening federal hukum, ngendi persediaan saka dana saka budget federal kanggo tujuan kasebut wis diwènèhaké. Ing siji, pelaku usaha lan infrastruktur nduweni nyedhiyani kahanan sing cocok kanggo transportasi saka narapidana lan wong ing ditahan.

Aturan kanggo udhara transportasi penumpang, kargo lan bagasi sing digawa metu dening perusahaan penerbangan kanggo ragad.

Organisasi liyane sing duwe aviation transportasi bisa nindakake penumpang lan kargo kanggo pribadi tujuan, kajaba kanggo kasus sing tiba ing larangan saka federal aturan. Perusahaan, kang tawaran karo bis, sepur lan transportasi udhara wis kapekso kanggo duwe lisensi - hak aksès kanggo transportasi penumpang lan kargo, kang wis digawa metu dening negara lan federal panguwasa. Aturan kanggo kreta penumpang nyedhiyani kanggo ditokake saka lisensi kanggo periode saka ora kurang saka limang taun, kang bisa salajengipun lengkap ing panjalukan saka idin. Supaya kanggo diwenehi lisensi, pelamar kudu nyedhiyani dokumen ing ngisor iki kanggo panguwasa lisènsi: salinan saka dokumen ing TIMAH lan negara pendhaftaran, salinan saka konstituensi dokumen, informasi ing tingkat saka latihan profesional saka karyawan, resi kanggo pembayaran saka ragad lisènsi lan statement ing kasepakatan wangun.

Kanggo nyediakake misrepresented informasi utawa Ora sumber lisensi pelamar ing sesuai karo hukum rusia wis tanggung jawab.

Ing telung puluh dina saka tanggal pengajuan kanggo lisènsi panguwasa, kaputusan wis dijupuk kanggo jeksa agung bisa ngetokake, gawe anyar lisensi utawa nolak kanggo grant lisensi kanggo internasional kreta barang, bagasi lan penumpang. Alesan kanggo tinolak kanggo diwenehi ijin kanggo transportasi penumpang bisa dadi salah informasi kasedhiya kanggo lisènsi panguwasa, utawa inconsistency saka digunakake fasilitas, transportasi, saringan saka karyawan kanggo lisensi kahanan lan syarat.