Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Apa (crude) divorce tingkat supaya dhuwur ing Rusia. Hukum Rusia


) Nalika temtu Rusia wis dhewe unik masalah ing bal, iku kabèh kahanan luwih utawa kurang padha kanggo apa wis kedados ing negara berkembang.) Yen kita katon ing negara sing beda-beda ing akeh saka wong-wong mau kita bisa nemokake ing kurangé populasi saka kekawin saben ewu populasi, nalika nomer pegatan tambah

Ana sawetara conto nalika kahanan tetep stabil, utawa malah apik, nanging mung saperangan saka wong-wong mau.

Ngijini mriksa mangerteni aspek saka pegatan saben ewu wong kanggo kekawin saben ewu wong ing negara sing beda-beda ing taun lan * kamakmuran ekonomi. Sawijining luwih murah kanggo manggon karo wong liya, supaya kulawarga bisa ndhukung kualitas padha urip karo income kurang. Wiwit urip dina iki luwih utawa kurang apik ing akèh negara, ana kurang alesan kanggo manggon bebarengan. Aku bisa babar blas salah ing salah siji, nanging ing Rusia sawijining akeh luwih gampang kanggo njaluk divorce saka ing negara liyane. Supaya ana sethitik biaya kanggo divorce. * OECD wis informasi ing divorce tingkat lan pernikahan tingkat, supaya aku kanggo nggunakake wong-wong mau malah sanadyan padha duwe beda taun.

Ing tingkat mental, siswa aran tegang lan gemeter bab tjara piyambak bener, lan, ing tingkat fisik, pisanan padha duwe alangan prodhuksi inggris muni.) Highly educated lan apa wadon sing bisa dadi sawijining yen perlu, supaya ora nyata alangan kanggo njaluk divorce lan miwiti urip dhewe.) tingkat lair cukup kurang (sanajan iku njupuk luwih apik).

Kurang anak tegese luwih single women tanpa financial ketergantungan kanggo breadwinner.) Negara layanan sosial kaya nurseries, sekolah, care kesehatan sing relatif cukup efisien lan diakses, gratis pangisian daya yen perlu, supaya iku cukup musna bisa kanggo njupuk care saka anak minangka ibu siji.