Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Anjog rusia nimbali pengacara dijupuk mati ing Moscow - World news - Russain Pokrol


Dheweke iku ing kritis kawontenan, miturut doctors

A rusian pertahanan pengacara misuwur kanggo kang karya ing salah siji saka Russias paling kesuwur pidana kasus iki dijupuk mati ing tengah Moscow afternoon ikiStanislav Markelov iki dijupuk cedhak menyang Kremlin dening wong nggunakake pistol karo silencer. Sadurunge minggat, rojopati kang uga dijupuk lan akeh tatu loro wanita mlaku-mlaku karo pengacara. Salah siji saka wong-wong mau ana Anastasiya Baburova, sing makarya minangka reporter kanggo Novaya Gazeta koran. Reporter mantan rowange saka Anna Politkovskaya, dating wartawan lan Kremlin kritikus sing iki dijupuk mati ing Moscow ing taun. Markelov iki salah siji saka Russias paling dikenal hak-hak manungsa pengacara.

Panjenenganipun wis dituduhake kulawarga saka -taun-lawas Chechen wadon sing savagely dirudopekso lan dipatèni ing taun dening mantan tentara rusia kolonel.

Kita saiki wis wis mbiayai dening liwat siji yuta nonton

Yuri Budanov snatched Kheda Kungayeva saka dheweke bapa omah sak pungkasan wengi gropyokan ing taun, matèni dheweke nang tarub, lan banjur dhawuh kang buahipun kanggo meneng-menengan ngubur dheweke awak. Piyambakipun didakwo saka paten pinaten ing - senadyan ngakoni dheweke wis musna sementara edan ing wektu dheweke nyababaken lan wis mistaken dheweke kanggo sniper. Budanov iki dirilis saka pakunjaran ing minggu pungkasan, wolulas sasi awal.

Cilik dijaluk nyebar njobo ing Chechnya, karo kabar saka release miwiti perkawis mbantah antarane rusia kidul republik.

Manungsa hak pejuang ngandika padha ngeri dening warta saka Markelovs nyababaken.

Baburova wis ditulis bab Kungayeva cilik cetha kanggo dheweke koran, kolega ngandika. Aku ngerti lan wis makarya karo wong iki, ngandika Lyudmilla Alexeyeva, sirah saka rusia manungsa hak organisasi Memorial. Mejahi wong kuwi ndadekke kawirangan kanggo negara kita. kita duwe cilik sih takon Liyane wong ing saindhenging donya sing maca Biyung sawijining, jurnalisme selidik saka tau sadurunge.

Lan kados akeh warta organisasi, kita wis milih pendekatan sing ngidini kita kanggo nyimpen kita jurnalisme mbukak kanggo kabeh.

Kita pitados bilih saben siji kita pantes akses kanggo informasi akurat karo integritas ing jantung sawijining.

Wali punika editorially sawijining, tegesipun kita nyetel agenda kita dhewe. Kita jurnalisme free saka komersial bias lan ora dipengaruhi dening billionaire nduweni, politikus utawa saham. Ora ana siji suntingan editor kita Ora ana siji steers kita mratelakake panemume. Iki penting minangka iku mbisakake kita kanggo menehi swara menyang wong-wong kurang krungu, tantangan kuat lan terus wong-wong mau kanggo akun. Sawijining apa ndadekake kita beda kanggo supaya akeh wong ing media, ing wektu nalika faktual, jujur reporting kritis. Saben kontribusi kita nampa saka nonton kaya sampeyan, amba utawa cilik, dadi langsung menyang pendanaan kita jurnalisme. Support iki mbisakake kita kanggo tetep digunakake minangka kita nindakake - nanging kita kudu njaga lan mbangun ing kanggo saben taun teka. Ndhukung Guardian saka minangka sethitik minangka dolar siji - lan iku mung njupuk menit. Matur nuwun.