Kabeh pengacara ing Rusia! Paling gedhé pengacara warta.


Anak entuk Manfaat ing Rusia - Rusia


Ing Rusia, keuntungan kayata anak entuk manfaat lan ibu entuk manfaat sing mbayar dening juragan (utawa institusi pendidikan) lan reimbursed dening Sosial Insurance Dana

Èfèktif, iku negara sing kebayar keuntungan, nanging petungan sing digawe adhedhasar informasi sing diwenehake dening juragan utawa institusi pendidikan.

Keuntungan kasedhiya kanggo rusian warga, utawa wong-wong bangsa manca kadhaftar minangka permanen utawa sak wentoro penduduk ing Rusia, sing kapacak ing ngisor iki. Pas jumlah saka keuntungan bisa beda-beda nemen saka siji wilayah liyane, supaya inquiries kudu digawe menyang carane akeh bakal ditampa. Bangsa manca sing manggen ing negara ing sak wentoro status sing layak kanggo nampa ibu entuk manfaat lan kanggo ninggalake ibu. Golek metu kang keuntungan liyane uga bisa applied kanggo, mriksa salah siji karo juragan utawa langsung ing regional kantor saka Sosial Insurance Dana ing Moscow utawa St Petersburg. Keuntungan sing mbayar saka dina pisanan sawisé pungkasan ibu (utawa paternity) ninggalake, lan ora luwih saka sepuluh dina sawise kabeh dokumen perlu padha diajukake. Arep kanggo ngganti dhuwit menyang itungan liyane Apa sing mundhut panggonan ing srengenge utawa ngirim dhuwit ngarep, Itungan UK ndadekake proses minangka gamelan lan biaya-efektif minangka bisa.